Buitenvloeren

U wilt de schitterende look van een buitenvloer, terras of vlonder van ecologisch en duurzaam hout? Of kiest u voor de kunststofvariant met dezelfde uitstraling? Met de buitenvloeren van GTOP Trading kiest u voor een ecologisch verantwoord alternatief. Maar daarnaast krijgt u een buitenvloer met een prachtige uitstraling, die minimaal vijftien jaar meegaat.

Thermisch Essenhout

Thermisch Essenhout

Thermisch Essenhout heeft een prachtige warme, bruine kleur. Maar het hout wordt ook thermische behandeld. Met behulp van temperatuur (minimaal 215°C), wordt de duurzaamheid en de vochtbestendigheid van het hout verhoogd. Hierdoor is het hout stabiel, vormvast en gaat het erg lang mee. Het hout is verkrijgbaar in verschillende formaten en profielen en is daardoor uitermate geschikt voor uw terras op maat.

Accoya Hout

Accoya hout is van nature niet duurzaam. Maar dankzij het speciale verduurzamingsproces, is accoya door het meest duurzaamste hout ter wereld. Accoya hout is door haar verdurzamingsproces zeer vormstabiel (krimpt en zwelt nauwelijks), immuun voor insecten en schimmels, bestand tegen verrotten en ecologisch verantwoord omdat het niet met (chemische) bestrijdingsmiddelen behandeld is.

Kebony Clear

Kebony® Clear dankt haar duurzaamheid aan de Kebony® technologie. Dit proces is een milieuvriendelijke technologie, waarbij zachthout met behulp van een biologische vloeistof, duurzaamheidsklasse 1 krijgt. Dit unieke proces geeft Kebony de eigenschappen van hardhout. Het hout heeft een diepe en rijke, bruine kleur. Zon en regen geven het hout na verloop van tijd een prachtige zilvergrijze glans.

Vragen?

Bel of mail ons!
0488-44 28 76
info@gtop.nl
  

Meer weten?

Laat uw naam en telefoonnummer achter en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen.

Waarom zou u voor GTOP Trading kiezen?

Omdat u kiest voor ecologische en duurzame producten met een gegarandeerde lange levensduur;

Waarbij specifieke klantwensen worden vertaald in een maatwerkoplossing;

En waar u tegelijkertijd een ecologische bijdrage levert aan ons gezonde leefklimaat;

Terwijl wij onze expertise en de expertise van onze (wereldwijd aanbevolen) merken combineren.

Kebony Character

Kebony® Character dankt haar duurzaamheid aan de Kebony® technologie. Dit proces is een milieuvriendelijke technologie, waarbij zachthout met behulp van een biologische vloeistof, duurzaamheidsklasse 1 krijgt. Dit unieke proces geeft Kebony de eigenschappen van hardhout. Het hout heeft een diepe en rijke, bruine kleur. Zon en regen geven het hout na verloop van tijd een prachtige zilvergrijze glans.

Bamboe Hout

De buitenvloeren van bamboe hout, worden gemaakt van de snelstgroeiende plant ter wereld. Daardoor is bamboe in vergelijking met tropisch hardhout een uiterst ecologisch en duurzaam alternatief. Het hout kenmerkt zich door een prachtige structuur met herkenbare bamboeknopen. Omdat bamboe hout in verschillende kleuren en afwerkingen verkrijgbaar is, kan er worden voldaan aan uw specifieke wensen.

Douglas Hout

Douglas hout uit Duitsland, is een van de hardste Europese naaldhoudsoorten, met een prachtige geelachtige kleur. Omdat de Douglasspar veel aangeplant wordt, is Douglas een ecologisch verantwoorde houtsoort. Douglas hout kenmerkt zich door het feit dat het hout steeds harder wordt na droging. Dit zorgt ervoor dat schimmel, die uiteindelijk tot rotting van het hout kan leiden, geen vat krijgt op Douglas hout.

Fiberon® Composiet

Wilt u wel de exclusieve uitstraling van een houten terras behouden, maar wilt u weinig onderhoud aan uw terras? Dan is een terras van Fiberon® composiet dé oplossing. Fiberon® composiet is een terras met dezelfde kleur en nerfstructuur als (tropisch) hout, maar zal niet krassen of vergrijzen. Fiberon® composiet is hét materiaal voor uw terras dat voor de helft bestaat uit hout en voor de helft bestaat uit kunststof.

Thermisch Grenenhout

Thermisch grenenhout is een van de meest gebruikte naaldhoutsoorten. Het hout heeft door de prachtige, karakteristiek kwasten in het hout een rustige uitstraling. Met behulp van ThermoWood®, wordt de duurzaamheid en de vochtbestendigheid van het hout verhoogd. Thermisch grenenhout is substantieel voordeliger in de prijs dan alternatieve houtsoorten. Daardoor is het de ideale compromis tussen prijs en lange levensduur.

Eikenhout

Eikenhout is een populaire Europese houtsoort voor een ecologisch en duurzaam terras. Eiken is het Europese antwoord op tropisch hardhout: afkomstig uit de nabije omgeving en dankzij haar hardheid toch duurzaam. Eikenhout is stabiel en trekt nauwelijks krom. Noesten komen nauwelijks voor in het hout. Daarnaast heeft eikenhout een voordelige prijs-kwaliteitverhouding van eikenhout.

Robinia

Robinia, een van Europa’s meest milieuvriendelijke houtsoorten. Deze Hongaarse houtsoort groot snel en wordt ecologisch gekapt. De duurzaamheidsklasse van Robinia (I/II) staat garant voor tientallen jaren zorgeloos genieten. Robinia vergrijst na verloop van tijd schitterend en wordt met de tijd nog mooier en karakteristieker. Robinia laat zien dat hout een echt puur natuur product is!

Vintage bangkirai buitenvloeren

Vintage buitenvloer

Vintage Bangkirai is trendy en modern. Met deze speciaal behandelde planken creëert u een vintage look in een handomdraai. Het kwalitatief hoogstaande hout, duurzaamheidsklasse 1, is geborsteld en behandeld met speciale Woca Olie. Hierdoor ziet de buitenvloer er na montage direct veroudert en vergrijsd uit.

Tropisch hardhout buitenvloeren

Tropisch FSC-hardhout

Tropisch FSC-hardhout wordt in het algemeen in een adem genoemd met het broeikaseffect en de opwarming van de aarde. Maar wist u dat tropisch FSC-hout juist bijdraagt aan een gezond leefklimaat, voor nu en voor de toekomst? Tropisch FSC-bosbeheer staat synoniem voor het nemen van lokale verantwoordelijkheid. Tropisch FSC-hout is mooi, robuust, nostalgisch en stijlvol.

Bevestigingsmaterialen buitenvloeren

Bevestigingsmaterialen

Met behulp van de bevestigingsmaterialen van GTOP Trading, plaatst u eenvoudig uw terras. Of het nu gaat om clips, schroeven, balken of worteldoek, bieden wij u samen met onze verschillende terrasplanken alle materialen die u nodig heeft voor uw terras. Met de juiste bevestingsmaterialen, kan uw terras op maat worden gemaakt.