Straightcurve

Straightcurve specialiseert zich in stalen tuin randbegrenzingen en verhoogde bakken. Onze producten zijn leverbaar in gegalvaniseerd staal of weerbestendig Corten staal. Ons doel is om het installatieproces van randbegrenzingen zo aangenaam en eenvoudig mogelijk te maken. In de tuin werken is vaak fysiek zwaar werk. Daarnaast is staal doorgaans een veeleisend materiaal vanwege gewicht en stijfheid. Onze ontwerpen richten zich op het eenvoudiger en plezieriger maken van doorgaans lastige tuinprojecten.

Kantoplsuiting

Kantopsluitingen

De kantopsluitingen van Straightcurve zijn door het sterke Corten staal uitermate geschikt om bestrating, gazon, halfbestrating of asfalt op te sluiten. De ingekeepte bovenkant zorgt voor verhoogde stabiliteit en zorgt er tegelijkertijd voor dat bij montage het staal eenvoudig te buigen is. De randen zijn verkrijbaar in hoogtes van 75 millimeter tot 560 millimeter en geschikt voor uiteenlopende toepassingen.

Kantoplsuiting

Kantopsluitingen

Met verhoogde randen maakt u een tuin op een eenvoudige en subtiele manier exclusiever. De randen van Straightcurve zijn dankzij haar flexibiliteit en buigzaamheid geschikt om elk gedeelte van de tuin te verhogen. De verhoogde randen van Straightcurve zijn verkrijgbaar in hoogtes van 75 millimeter tot maar liefst 560 millimeter, en zijn zowel geschikt voor rechte als gebogen lijnen.

Verhoogde bloembak Corten staal

Plantenbakken

De plantenbakken van Straightcurve zijn door het sterke Corten staal uitermate geschikt om rechthoekige, vierkante of L-vormige bloem-, planten- of boombakken te maken. De plantenbakken bestaan uit een modulair systeem waarmee elke afmeting, in hoogtes variërend van 200 tot 1200 millimeter, gemaakt kan worden. De bakken kunnen geplaatst worden op zachte en harde ondergronden.

Corten staal

Het assortiment van Straightcurve bestaat uit Corten stalen kantopsluitingen, verhoogde randen, ronde boombakken en modulaire bloem- en plantbakken. De producten worden gekenmerkt door uitgekiende afwerking, eenvoudige plaatsing én een scherpe prijsstelling.

Vragen?

Bel of mail ons!
0488-44 28 76
info@gtop.nl
  

Meer weten?

Laat uw naam en telefoonnummer achter en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen.

Waarom zou u voor GTOP Trading kiezen?

Omdat u kiest voor ecologische en duurzame producten met een gegarandeerde lange levensduur;

Waarbij specifieke klantwensen worden vertaald in een maatwerkoplossing;

En waar u tegelijkertijd een ecologische bijdrage levert aan ons gezonde leefklimaat;

Terwijl wij onze expertise en de expertise van onze (wereldwijd aanbevolen) merken combineren.