Tuinafscheidingen

Met de tuinafscheidingen van GTOP Trading, kiest u voor ecologische alternatieven om inkijk in uw tuin te voorkomen en zorgt u voor privacy in uw tuin. Daarnaast zorgen onze tuinafscheidingen voor een mooie en strakke tuin. Dankzij de keuze uit verschillende materialen, kiest u voor een tuinafscheiding die bij uw tuin past.

Hazelaarschermen

De stevig gevlochten hazelaarschermen worden gemaakt van de takken van de Europese hazelaar. Het intensieve en ambachtelijke productieproces resulteert in een milieuvriendelijke tuinafscheiding. Dankzij het stevige kader, hebben de tuinafscheidingen een levensduur tot wel 10 jaar, wat aanzienlijk langer is dan bijvoorbeeld riet- of wilgenmatten.

Panel+ vlechtschermen

De Panel+ tuinschermen van GTOP Trading zijn gemaakt syntetische takken. Deze unieke tuinafscheiding kenmerkt zich door haar duurzaamheid, UV-bestendigheid, kleurvastheid en afwasbaarheid. Dankzij het grote aanbod van verschillende kleuren, kunnen de Penal+ tuinschermen op maat worden geleverd.

Techniclic tuinafscheidingen
Techniclic tuinafscheidingen

Techniclic® is dé innovatie als het gaat om montage van tuinafscheidingen. Met het ingenieuze clipsysteem kunnen tuinwanden eenvoudig en snel gemonteerd worden, zowel horizontaal als verticaal. Hierdoor zijn er vele prachtige maatwerkoplossingen mogelijk.Door het unieke systeem zijn er geen schroeven zichtbaar en kunnen planken eenvoudig gewisseld worden.

Douglas hout
Douglas hout

Douglas hout uit Duitsland, is een van de hardste Europese naaldhoutsoorten, met een prachtige geelachtige kleur. Omdat de Douglasspar veel aangeplant wordt, is Douglas ecologisch verantwoord. Douglas hout kenmerkt zich door het feit dat het hout steeds harder wordt na droging, waardoor schimmel geen vat krijgt. Bij de planken van GTOP Trading zijn nauwelijks noesten zichtbaar. Dit geeft het Douglas hout een rustieke uitstraling ten opzichte van ‘standaard’ Douglas hout.

Fraké Noir
Fraké Noir

Fraké Noir is een thermisch gemodificeerde houtsoort en een perfect alternatief voor tropisch hardhout. Het hout is bij uitstek geschikt om zeer strakke, moderne projecten te realiseren. Het leent zich echter ook uitstekend om klassiek ogende tuinwanden te creëren.Fraké Noir bevat slechts enkele, zeer kleine noesten of harstekeningen. Hierdoor heeft het hout een exclusieve, exotische en stijlvolle uitstraling.

Vragen?

Bel of mail ons!
0488-44 28 76
info@gtop.nl
  

Meer weten?

Laat uw naam en telefoonnummer achter en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen.

Waarom zou u voor GTOP Trading kiezen?

Omdat u kiest voor ecologische en duurzame producten met een gegarandeerde lange levensduur;

Waarbij specifieke klantwensen worden vertaald in een maatwerkoplossing;

En waar u tegelijkertijd een ecologische bijdrage levert aan ons gezonde leefklimaat;

Terwijl wij onze expertise en de expertise van onze (wereldwijd aanbevolen) merken combineren.