Ecologische en duurzame gevelbekleding

Bent u al geïnspireerd door duurzame en ecologische gevelbekleding? Ziet u kansen om met natuurlijke producten te werken voor het behoud en de verbetering van de natuur? Met ecologische en duurzame gevelbekleding kunt u hier een bijdrage aan leveren. Een betere toekomst begint immers bij onszelf. Daarom werken wij met ecologische en duurzame materialen.

Wij nodigen u graag uit voor een kennismakingsgesprek om van gedachten te wisselen en te bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Graag willen wij u inspireren over de mogelijkheden van onze ecologische en duurzame gevelbekleding.

Moestuinbakken

De moestuinbakken van GTOP Trading zijn de oplossing voor uw tuin. Gemaakt van natuurlijke hazelaartakken, zijn de moestuinbakken ecologisch en duurzaam en gaan de bakken tot wel zeven jaar mee. Direct nadat de bakken gevuld zijn met antiworteldoek, potgrond en planten kunt u beginnen met de start van uw eigen moestuin.

Plus- en minpunten moestuinbakken
+ De moestuinbakken zijn eenvoudig te monteren
+ De moestuinbakken zorgen voor een extra natuurlijke en landelijke sfeer in uw (moes)tuin.
+ De moestuinbakken zijn onderhoudsvrij.
– De hazelaartakken zijn niet volledig dicht, waardoor het gebruik van bijvoorbeeld worteldoek vereist is.
– De hazelaartakken kunnen gaan rotten.

Penal+ bloembakken

De Penal+ bloembakken kenmerken zich door een moderne, luxe kubusvorm. In combinatie met haar enkele vlechting, geeft dit stijl aan uw tuin. Om uitstroming van tuinaarde te voorkomen, wordt standaard een metalen binnenbak meegeleverd.  U bent vrij in de kleurkeuze van het metalen frame en ook kunnen wij de structuur van de vlechting naar uw persoonlijke voorkeur aanpassen.

Plus- en minpunten Penal+ bloembakken
+ De plantenbakken zijn volledig naar uw eigen smaak samen te stellen. Zo is de kleur van het metalen frame vrij te kiezen en ook de kleur en structuur van de vlechting is op uw persoonlijke voorkeur aan te passen.
+ De bakken hebben een lange levensduur en zijn hufterproof; ideaal voor horeca-toepassingen.
+ De plantenbakken zijn UV-bestendig en zijn roestvrij, waardoor de plantenbakken mooi blijven. Opslaan en verlaten
– De plantenbakken zijn niet waterdicht, waardoor een metalen frame aan de binnenkant vereist is (deze wordt meegeleverd)

Hazelaar plantbakken

De stevig gevlochten plantenbakken worden gemaakt van de takken van de Europese hazelaar. Dit maakt de plantenbakken ecologisch.Het intensieve en ambachtelijke productieproces resulteert in een milieuvriendelijke plantenbak. De plantenbakken gaan daarnaast tot wel zeven jaar mee. Daarnaast zijn de Deze prachtige plantenbakken geven uw tuin een extra natuurlijke uitstraling

Plus- en minpunten hazelaar plantbakken
+ De plantenbakken worden kant-en-klaar geleverd.
+ De plantenbakken zorgen voor een extra natuurlijke en landelijke sfeer in uw tuin.
+ De plantenbakken zijn onderhoudsvrij.
– De hazelaartakken zijn niet volledig dicht, waardoor het gebruik van bijvoorbeeld worteldoek vereist is.
– De hazelaartakken kunnen gaan rotten.

Pergolaschermen

Optimaal genieten van het buitenleven op uw eigen terras? Onze pergolaschermen bieden de uitkomst bij een regenbui, maar houden ook zonlicht tegen. Onze pergola’s zijn esthetisch, maar vooral ook duurzaam. Door de combinatie van profielen in composiet en een structuur van aluminium is een solide oplossing gegarandeerd. De pergola’s zijn op verschillende manieren te monteren; met grondpalen, voetplaten of zwenkverbindingen, in alle mogelijke afmetingen.

Plus- en minputen pergolaschermen
+ Leverbaar in elke afmeting en in diverse kleuren
+ Vrijstaand of tegen een gevel te monteren
+ Strak en modern afgewerkt
+ Duur in verhouding met een douglas pergola

Freiluftküche

De Freiluftküche is exclusiviteit ten top. De hoogwaardige, moderne zorgen voor een chique uitstraling en een ongekende levensduur. Een buitenkeuken van Freiluftküche kan uitgerust worden met diverse modules zoals een vuurmodule, grillmodule, watermodule en lichtmodule. Stel uw eigen moderne buitenkeuken samen en geniet jaarrond met familie en vrienden van het unieke gevoel van buitenkoken.

Plus- en minpunten Freiluftküche
+ De buitenkeuken kan volledig klantspecfiek opgebouwd worden.
+ Jaarrond genieten met een modern afgewerkte en complete buitenkeuken.
+ Zowel geschikt voor particulier als professioneel gebruik.
+ Door het hoogwaardige materiaalgebruik is de Freiluftküche onverwoestbaar.
– Hoge aanschafprijs

GTOP Trading

Wij als GTOP Trading hechten waarde aan het behoud en de verbetering van ons gezonde leefklimaat. Daarom werken wij zoveel mogelijk met ecologische en duurzame tuin- en bouwmaterialen. Onze assortiment ecologische en duurzame gevelbekleding is hier een prachtig voorbeeld van. Onze ecologische en duurzame gevelbekleding is zo gekozen dat alle materialen milieuvriendelijk behandeld zijn en een langere levensduur hebben. Zo krijgt u niet alleen een tuin of huis met een prachtige en exclusieve uitstraling, maar werkt u ook aan een groenere wereld. Wij bieden u niet alleen onze producten, we ondersteunen ook in ontwerp, engineering, montage en onderhoud. Zo worden uw wensen op maat gemaakt en wordt u volledig ondersteund in het volledige keuzeproces! Zowel voor u als hovenier, architect, aannemer of particulier.

GTOP Trading is specialist in duurzame en ecologische producten in de volgende productcategorieën:

  • Ecologische en duurzame tuinafscheidingen.
  • Ecologische en duurzame  buitenvloeren.
  • Ecologische en duurzame gevelbekleding.
  • Ecologische en duurzame tuindecoratie.

Hoe uw tuin of huis eruit komt te zien, is afhankelijk van uw specifieke wens. GTOP Trading is specialist in maatwerkprojecten zodat wij met ons brede, ecologische en duurzame assortiment u van dienst kunnen zijn. Op onze website vindt u talloze inspiraties middels uitgevoerde projecten waarin uitsluitend onze ecologische en duurzame gevelbekleding in gebruikt is. Of bezoek onze downloadpagina en download ons inspiratiemagazine, vol met inspiratie en informatie over onze ecologische en duurzame gevelbekleding.

Wij nodigen u graag uit voor een kennismakingsgesprek om van gedachten te wisselen en te bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Graag willen wij u inspireren over de mogelijkheden van onze ecologische en duurzame gevelbekleding.

Vragen?

Bel of mail ons!
0488-44 28 76
info@gtop.nl
  

Meer weten?

Laat uw naam en telefoonnummer achter en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen.

Waarom zou u voor GTOP Trading kiezen?

Omdat u kiest voor ecologische en duurzame producten met een gegarandeerde lange levensduur;

Waarbij specifieke klantwensen worden vertaald in een maatwerkoplossing;

En waar u tegelijkertijd een ecologische bijdrage levert aan ons gezonde leefklimaat;

Terwijl wij onze expertise en de expertise van onze (wereldwijd aanbevolen) merken combineren.

CONTACT

GTOP Trading
Tielsestraat 85
4043 JR Opheusden
0488-442876
info@gtop.nl

SCHRIJF U IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF