Informatie voor aannemers

Unieke gevelbekleding voor aannemers
GTOP Trading biedt voor u als aannemer een uniek assortiment ecologische en duurzame gevelbekleding van hoge kwaliteit, in combinatie met uitgebreid advies en interessante inkoopprijzen.

Voor veel huizenkopers is de gevel van een huis net zo belangrijk als de binnenkant van hun huis. De gevel is het gezicht van het huis. Daarbij zijn meer en meer huiseigenaren bezorgd over de duurzaamheid en onderhoud van de gevel. Dit is waar wij als GTOP Trading u en uw klant kunnen helpen.

GTOP Trading is gespecialiseerd in gevelbekleding die helpt om aantrekkelijke woningen te bouwen die zijn ontworpen om te voldoen aan de wensen van de klant. Alleen dan met behulp van ecologisch verantwoorde houtsoorten. Want wij hechten waarde aan het behoud en de verbetering van ons gezonde leefklimaat.

Ecologisch en duurzaam
Ecologisch en duurzaam zijn twee begrippen die steeds belangrijker en populairder worden in de bouw. Met onze ecologische en duurzame gevelbekleding, in combinatie met onze maatwerk oplossingen, werkt u niet alleen aan een groene wereld, maar vergroot u ook uw onderscheidende vermogen. Als onze gevelbekleding voorgeschreven wordt, bent u er zeker van dat deze een minimale impact hebben op het milieu. Daarnaast heeft onze gevelbekleding minimaal duurzaamheidsklasse twee. Zo is uw klant verzekerd van een gevel die minimaal vijftien jaar meegaat. Zo is de klant op lange termijn financieel voordelig uit.

Drie unieke producten
Graag willen wij drie van onze unieke gevelbekleding voor u uitlichten, waarmee u als aannemer uw klant een unieke en exclusieve gevel kunt garanderen:

 • Techniclic®: een ingenieus systeem om gevelbekleding te plaatsen. De voordelen: snelle montagetijd, onzichtbare montage, uiterste precisie en het gebruik van uitsluitend ecologische houtsoorten.
 • Kokoshout: een unieke houtsoort, 100% ecologisch en een duurzaam alternatief voor tropisch hardhout.
 • Kebony®: een unieke technologie, waarbij Europees zachthout middels een milieuvriendelijke vloeistof de kenmerken van hardhout krijgt.

Meer informatie
In ons inspiratiemagazine vindt u informatie over onze prijzen, technische informatie en achtergrondinformatie. Ook op onze downloadpagina vindt u meer informatie, zoals montage- en onderhoudsinstructies.

Onze expertise
Kort samengevat biedt GTOP Trading brede ondersteuning op het gebied van calculatie, technische voorschriften, montage en onderhoud. GTOP Trading biedt een uniek assortiment gevelbekleding, in combinatie met interessante inkoopprijzen.

Graag bieden wij u onze expertise en specialisatie aan, wanneer u voor een project ecologische en duurzame gevelbekleding nodig heeft. Denk hierbij ook aan prefab woningbouw, tijdelijke woningbouw, verplaatsbaar vastgoed en modulair bouwen. Zo kunt u gebruik blijven maken van uw huidige leveranciers, terwijl u met behulp van GTOP Trading toch onderscheidend bent.

Ons assortiment

GTOP Trading is specialist in de volgende productcategorieën:

 • Ecologische en duurzame tuinafscheidingen.
 • Ecologische en duurzame buitenvloeren.
 • Ecologische en duurzame gevelbekleding.
 • Ecologische en duurzame tuindecoratie.

Wij nodigen u graag uit voor een kennismakingsgesprek om van gedachten te wisselen en te bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Graag willen wij u inspireren over de mogelijkheden van onze assortiment.

Gevelbekleding

Houten gevelbekleding wordt steeds populairder. Gevelbekleding geeft een prachtige individuele uitstraling. Maar naast de esthetische functie heeft ons duurzaam en ecologisch hout een hoge isolatiewaarde. Door de samenstelling van het materiaal wordt warmte en kou gereguleerd, met forse energiebesparing als gevolg. Daarom stellen wij u de vraag: waarom zou u niet kiezen voor ecologische en duurzame gevelbekleding in uw tekening?

Onze merken

Duurzaam handelen begint bij de bron. Daarom werken we uitsluitend samen met producten die duurzaamheid en ecologie hoog in het vaandel hebben staan. Dit resulteert niet alleen in hoogwaardige eindproducten, maar ook in een duurzame keten. Voor de realisatie van de projecten van onze klanten maken we gebruik van onder andere onderstaande topmerken.

 • Forest Avenue
 • Tecnodeck
 • Cocowood
 • Techniclic®
 • Accoya
 • Fiberon®
 • Novawood
 • Mobilane
 • Moso

De producten die wij leveren, hebben verschillende garanties en keurmerken. De producten van Forest Avenue hebben bijvoorbeeld tien jaar garantie. Zo is Tecnodeck CE gemarkeerd en heeft het een goedkeuring van het Duitse TÜV instituut, met tien jaar garantie. Kokoshout heeft het A-label van NL Greenlabel. De houtsoorten van het Techniclic®-systeem, zijn onder andere FSC® en PEFC gecertificeerd, en is Accoya C2C gold gecertificeerd. Ook is het mogelijk Fiberon® FSC®-gecertificeerd te krijgen. Moso is ten slotte BREEAM en LEED gecertificeerd.

Wilt u meer weten over onze (keur)merken? Neem dan contact met ons op.

Vragen?

Bel of mail ons!
0488-44 28 76
info@gtop.nl
  

Meer weten?

Laat uw naam en telefoonnummer achter en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen.

Waarom zou u voor GTOP Trading kiezen?

Omdat u kiest voor ecologische en duurzame producten met een gegarandeerde lange levensduur;

Waarbij specifieke klantwensen worden vertaald in een maatwerkoplossing;

En waar u tegelijkertijd een ecologische bijdrage levert aan ons gezonde leefklimaat;

Terwijl wij onze expertise en de expertise van onze (wereldwijd aanbevolen) merken combineren.

CONTACT

GTOP Trading
Tielsestraat 85
4043 JR Opheusden
0488-442876
info@gtop.nl

SCHRIJF U IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF