Informatie voor particulieren

Uw eerste indruk
Eerste indrukken zijn belangrijk. Of u nu uw huis een exclusieve uitstraling wilt geven, of een unieke tuin wilt, wij als GTOP Trading ondersteunen u in de realisatie van uw droomhuis of droomtuin. Daarnaast denkt u bij uw huis of tuin ook na over duurzaamheid. Maar waarom zou u voor duurzaamheid kiezen?

Waarom duurzaamheid?
GTOP Trading biedt ecologische en duurzame tuin- en bouwmaterialen aan. Waarom? Omdat wij als GTOP Trading waarde hechten aan het behoud en de verbetering van ons gezonde leefklimaat. Zo zijn wij gespecialiseerd in het gebruik van ecologische en duurzame houtsoorten. De keuze voor deze houtsoorten zorgt er niet alleen voor dat de leefomgeving van zowel planten- als diersoorten behouden blijft, maar zorgt ook voor een betere toekomst. Want bossen produceren zuurstof en halen CO2 uit de lucht, waardoor de opwarming van de aarde geremd wordt. Door te kiezen voor duurzaam hout, blijft hout beschikbaar als grondstof. Want bij duurzame houtsoorten wordt niet meer hout geoogst dan er weer bijgroeit. En we beschermen bevolkingsgroepen die van het bos afhankelijk zijn; circa 90% van de allerarmsten in de wereld zijn direct of indirect afhankelijk van bos. Zo dragen we bij aan de bescherming van de aarde voor ons en de generaties na ons!

De mogelijkheden van GTOP Trading
GTOP Trading heeft verschillende producten voor uw huis en uw tuin in het assortiment. Voor uw tuin kunnen wij uw privacy garanderen met onze tuinafscheidingen. of u kiest voor een op maat gemaakte buitenvloer. Daarnaast kunt u uw tuin inrichten met onze exclusieve tuindecoraties. Uw huis kunnen wij met onze gevelbekleding een extra dimensie geven.

Waarom GTOP Trading?
Voor ecologische en duurzame voor uw tuin of huis, bent u bij GTOP Trading aan het juiste adres. Maar GTOP Trading wil meer zijn dan een leverancier. GTOP Trading wil u volledig ontzorgen bij de inrichting van uw tuin of de keuze van de juiste gevelbekleding.

Zo vindt u bij elk van ons producten, de voordelen en de nadelen. Daarnaast kunt u eenvoudig de verschillende producten vergelijken met behulp van ons productoverzicht.

Maar ook vindt u bij onze downloads achtergrondinformatie, als u meer wilt weten over onze producten.

Maar bovenal ondersteunt GTOP Trading u volledig in het keuzeproces, van ontwerp tot onderhoud. In onze infographic kunt u duidelijk zien hoe wij uw wensen vertalen naar uw droomtuin of droomhuis.

Graag willen wij u inspireren middels ons inspiratiemagazine. Wilt u weten wat wij voor uw tuin of huis kunnen betekenen? Of wilt u meer informatie over de producten van GTOP Trading? Dan nodigen wij u graag uit om een afspraak te maken.

Ons assortiment

GTOP Trading is specialist in de volgende productcategorieën:

 • Ecologische en duurzame tuinafscheidingen.
 • Ecologische en duurzame buitenvloeren.
 • Ecologische en duurzame gevelbekleding.
 • Ecologische en duurzame tuindecoratie.

Wij nodigen u graag uit voor een kennismakingsgesprek om van gedachten te wisselen en te bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Graag willen wij u inspireren over de mogelijkheden van onze assortiment.

Tuinafscheidingen

Met de tuinafscheidingen van GTOP Trading, kiest u voor een ecologische alternatieven om inkijk in uw tuin te voorkomen en zorgt u voor privacy in uw tuin. Daarnaast zorgen onze tuinafscheidingen voor een mooie en strakke tuin. Dankzij de keuze uit verschillende materialen, kiest u voor een tuinafscheiding die bij uw tuin past.

Buitenvloeren

Uw wilt de schitterende look van een terras van duurzaam en ecologisch hout? Of kiest u voor de kunststofvariant met dezelfde uitstraling? Met de buitenvloeren van GTOP Trading kiest u voor een ecologisch verantwoord terras. Maar daarnaast krijgt u buitenvloer met een prachtige uitstraling, die minimaal vijftien jaar meegaat.

Gevelbekleding

Houten gevelbekleding wordt steeds populairder. Gevelbekleding geeft een prachtige individuele uitstraling. Maar naast de esthetische functie heeft ons duurzaam en ecologisch hout een hoge isolatiewaarde. Door de samenstelling van het materiaal wordt warmte en kou gereguleerd, met forse energiebesparing als gevolg. Daarom stellen wij u de vraag: waarom zou u niet kiezen voor ecologische en duurzame gevelbekleding in uw tekening?

Tuindecoratie

De tuindecoratie van GTOP Trading geeft uw tuin een exclusieve en luxe uitstraling. Maar daarnaast geven onze ecologische en duurzame tuindecoraties uw tuin een groene dimensie. Dankzij de vele maatwerkoplossingen, creëren wij samen met u uw eigen, unieke tuin. Zo kiezen meer mensen voor een eigen moestuin. Of het nu is om goedkoper uit te zijn, gezonder te eten of als ontspannende hobby, een moestuin biedt veel voordelen. Maar niet iedereen heeft veel ruimte in de tuin of kan gemakkelijk bukken. Dan kiest u voor de moestuinbakken van GTOP Trading!

Onze merken

Duurzaam handelen begint bij de bron. Daarom werken we uitsluitend samen met producten die duurzaamheid en ecologie hoog in het vaandel hebben staan. Dit resulteert niet alleen in hoogwaardige eindproducten, maar ook in een duurzame keten. Voor de realisatie van de projecten van onze klanten maken we gebruik van onder andere onderstaande topmerken.

 • Forest Avenue
 • Tecnodeck
 • Cocowood
 • Techniclic®
 • Accoya
 • Fiberon®
 • Novawood
 • Mobilane
 • Moso

De producten die wij leveren, hebben verschillende garanties en keurmerken. De producten van Forest Avenue hebben bijvoorbeeld tien jaar garantie. Zo is Tecnodeck CE gemarkeerd en heeft het een goedkeuring van het Duitse TÜV instituut, met tien jaar garantie. Kokoshout heeft het A-label van NL Greenlabel. De houtsoorten van het Techniclic®-systeem, zijn onder andere FSC® en PEFC gecertificeerd, en is Accoya C2C gold gecertificeerd. Ook is het mogelijk Fiberon® FSC®-gecertificeerd te krijgen. Moso is ten slotte BREEAM en LEED gecertificeerd.

Wilt u meer weten over onze (keur)merken? Neem dan contact met ons op.

Vragen?

Bel of mail ons!
0488-44 28 76
info@gtop.nl
  

Meer weten?

Laat uw naam en telefoonnummer achter en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen.

Waarom zou u voor GTOP Trading kiezen?

Omdat u kiest voor ecologische en duurzame producten met een gegarandeerde lange levensduur;

Waarbij specifieke klantwensen worden vertaald in een maatwerkoplossing;

En waar u tegelijkertijd een ecologische bijdrage levert aan ons gezonde leefklimaat;

Terwijl wij onze expertise en de expertise van onze (wereldwijd aanbevolen) merken combineren.

CONTACT

GTOP Trading
Tielsestraat 85
4043 JR Opheusden
0488-442876
info@gtop.nl

SCHRIJF U IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF