Informatie voor hoveniers

Uw onderscheidend vermogen als hovenier
GTOP Trading biedt ecologische en duurzame tuinproducten aan, met interessante inkoopprijzen en brede ondersteuning waarmee u als hovenier uw onderscheidend vermogen kunt vergroten.

Want hoe bent u als hovenier bezig vernieuwend en onderscheidend te zijn? Waarschijnlijk weet u wel hoe belangrijk het is, om u te onderscheiden van uw collega-hoveniers. Wij van GTOP Trading helpen u hier graag bij. Middels ons ecologisch en duurzaam assortiment, kunt u de consument alternatieven voor traditionele tuinproducten bieden. Graag ontzorgen wij u hierin volledig, zodat u tijd heeft voor uw passie: het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van de mooiste tuinen en terreinen!

Wij als GTOP Trading hechten waarde aan het behoud en de verbetering van ons gezonde leefklimaat. Daarom werken wij zoveel mogelijk met ecologische en duurzame materialen. Dit betekent dat wij als GTOP Trading continu op zoek zijn naar de nieuwste en beste ecologische producten. En dat is steeds belangrijker. Want middels internet is de consument steeds beter op de hoogte van de nieuwste ecologische en duurzame ontwikkelingen.

Ontwikkelingen in de markt
In de markt zien wij dat consumenten steeds meer kiezen voor ecologische en duurzame tuinmaterialen. Tuinmaterialen die ecologisch verantwoord zijn, lang meegaan en zo weinig mogelijk onderhoud vragen. Daarnaast wil de consument een unieke en exclusieve tuin, ontworpen en aangelegd op basis van zijn wensen en behoeften. En ten slotte wil de consument ontzorgd worden in onderhoud van de tuin.

Consumenten worden zich bewust dat hun levensstijl niet overeenkomt met bescherming van het milieu. Steeds meer mensen kiezen bewust voor alternatieve producten. Producten die kleine impact hebben op de natuur en het milieu, een hoogwaardige en kwalitatieve uitstraling hebben en bovendien net zo lang, of langer, meegaan dan traditionele producten.

Wij krijgen van consumenten steeds meer de vraag hoelang onze producten meegaan. Consumenten kiezen voor producten die niet alleen exclusief zijn, maar ook niet zomaar vervangen hoeven te worden. Maar ook wil de consument een tuin die zoveel mogelijk onderhoudsarm is.

Ten slotte willen consumenten een groene, exclusieve en unieke tuin. Een tuin is als het ware een extra kamer van het huis, die iedereen persoonlijk wil inrichten.

Waarom dan GTOP Trading?
Dan vraagt u zich af, hoe wij als GTOP Trading daarop inspelen? Wij vinden het als GTOP Trading van belang om niet alleen maar een leverancier te zijn. Samen met u en uw klant denken wij mee in ontwerp, engineering en montage van de wensen en de behoeften van de klant. Maar ook ondersteunen en adviseren wij uw klant bij het onderhoud van onze producten. Zo kunnen wij middels onze producten, elke unieke vraag van uw klant beantwoorden.

Ons assortiment

GTOP Trading is specialist in de volgende productcategorieën:

 • Ecologische en duurzame tuinafscheidingen.
 • Ecologische en duurzame buitenvloeren.
 • Ecologische en duurzame gevelbekleding.
 • Ecologische en duurzame tuindecoratie.

Wij nodigen u graag uit voor een kennismakingsgesprek om van gedachten te wisselen en te bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Graag willen wij u inspireren over de mogelijkheden van onze assortiment.

Tuinafscheidingen

Met de tuinafscheidingen van GTOP Trading, kiest u voor een ecologische alternatieven om inkijk in uw tuin te voorkomen en zorgt u voor privacy in uw tuin. Daarnaast zorgen onze tuinafscheidingen voor een mooie en strakke tuin. Dankzij de keuze uit verschillende materialen, kiest u voor een tuinafscheiding die bij uw tuin past.

Buitenvloeren

U wilt de schitterende look van een terras van duurzaam en ecologisch hout? Of kiest u voor de kunststofvariant met dezelfde uitstraling? Met de buitenvloeren van GTOP Trading kiest u voor een ecologisch verantwoord terras. Maar daarnaast krijgt u buitenvloer met een prachtige uitstraling, die minimaal vijftien jaar meegaat.

Gevelbekleding

Houten gevelbekleding wordt steeds populairder. Gevelbekleding geeft een prachtige individuele uitstraling. Maar naast de esthetische functie heeft ons duurzaam en ecologisch hout een hoge isolatiewaarde. Door de samenstelling van het materiaal wordt warmte en kou gereguleerd, met forse energiebesparing als gevolg. Daarom stellen wij u de vraag: waarom zou u niet kiezen voor ecologische en duurzame gevelbekleding in uw tekening?

Tuindecoratie

De tuindecoratie van GTOP Trading geeft uw tuin een exclusieve en luxe uitstraling. Maar daarnaast geven onze ecologische en duurzame tuindecoraties uw tuin een groene dimensie. Dankzij de vele maatwerkoplossingen, creëren wij samen met u uw eigen, unieke tuin. Zo kiezen meer mensen voor een eigen moestuin. Of het nu is om goedkoper uit te zijn, gezonder te eten of als ontspannende hobby, een moestuin biedt veel voordelen. Maar niet iedereen heeft veel ruimte in de tuin of kan gemakkelijk bukken. Dan kiest u voor de moestuinbakken van GTOP Trading!

Onze merken

Duurzaam handelen begint bij de bron. Daarom werken we uitsluitend samen met producten die duurzaamheid en ecologie hoog in het vaandel hebben staan. Dit resulteert niet alleen in hoogwaardige eindproducten, maar ook in een duurzame keten. Voor de realisatie van de projecten van onze klanten maken we gebruik van onder andere onderstaande topmerken.

 • Forest Avenue
 • Tecnodeck
 • Cocowood
 • Techniclic®
 • Accoya
 • Fiberon®
 • Novawood
 • Mobilane
 • Moso

De producten die wij leveren, hebben verschillende garanties en keurmerken. De producten van Forest Avenue hebben bijvoorbeeld tien jaar garantie. Zo is Tecnodeck CE gemarkeerd en heeft het een goedkeuring van het Duitse TÜV instituut, met tien jaar garantie. Kokoshout heeft het A-label van NL Greenlabel. De houtsoorten van het Techniclic®-systeem, zijn onder andere FSC® en PEFC gecertificeerd, en is Accoya C2C gold gecertificeerd. Ook is het mogelijk Fiberon® FSC®-gecertificeerd te krijgen. Moso is ten slotte BREEAM en LEED gecertificeerd.

Wilt u meer weten over onze (keur)merken? Neem dan contact met ons op.

Vragen?

Bel of mail ons!
0488-44 28 76
info@gtop.nl
  

Meer weten?

Laat uw naam en telefoonnummer achter en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen.

Waarom zou u voor GTOP Trading kiezen?

Omdat u kiest voor ecologische en duurzame producten met een gegarandeerde lange levensduur;

Waarbij specifieke klantwensen worden vertaald in een maatwerkoplossing;

En waar u tegelijkertijd een ecologische bijdrage levert aan ons gezonde leefklimaat;

Terwijl wij onze expertise en de expertise van onze (wereldwijd aanbevolen) merken combineren.

CONTACT

GTOP Trading
Tielsestraat 85
4043 JR Opheusden
0488-442876
info@gtop.nl

SCHRIJF U IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF